NAV Online Számla interfész 2018. július 1.-től - de ne ijedjen meg, itt a megoldás, hogy a számlázója megfeleljen! ...........................

A Nemzetgazdasági miniszter ……/2018. (…….) NGM rendelet tervezetében meghatározott, a számla és a nyugta adóigazgatási azonosításáról, valamint az elektronikus formában megőrzött számlák adóhatósági ellenőrzéséről szóló 23/2014. (VI. 30.) NGM rendelet módosítását célzó rendelet tervezet szerint a NAV Online Számla interfészt ír elő 2018. július 1.-től minden számlázó rendszerhez.

Ne ijedjen meg, ez a kötelezettség nem jelent Önnek hatalmas rendszerfejlesztési többletköltséget! Nem kell kifejlesztenie ezt az újabb XML-t és a beküldéshez szükséges kommunikációt és hibakezelést!

Legyen Ön akár számlázó rendszer fejlesztő vagy egy külföldi fejlesztésű szoftver felhasználója, szinte semmit sem kell tennie, hogy megfeleljen az új előírásoknak, csak megvásárolnia ezt a kiegészítő szoftvert!

Partnercégünk a KVM Technológia Magyarország Kft. kifejlesztett egy olyan univerzális, minden számlázó rendszerhez csatlakoztató alrendszert, amelyet rendkívül alacsony egyszeri díjért megvásárolhat és a számlázó rendszere mellé telepítve annak részévé válik, elkészíti az új XML-t, a BASE64 kódolást, elvégzi az előírt kommunikációt a REST API-val és kezeli a NAV Online Számla rendszer visszajelzéseit ahogyan azt a onlineszamla.nav.gov.hu oldalon előírták.

További részletekért kérjük keresse partnerünket a sales(kukac)kvmtechnologia.hu e-mail címen vagy a (+36) 20 980 3693 telefonszámon.

Most hall először az új kötelezettségről? Javasoljuk, hogy tájékozódjon az alábbi oldalakon és nyugodjon meg, csak velük kell felvennie a kapcsolatot.

https://www.nav.gov.hu/nav/gyik/onlineszamla

https://onlineszamla-test.nav.gov.hu/home

Last Updated ( 2018. február 27. kedd, 17:56 )  
copyright 2009. (c) CCS Hungary Aircargo Ltd.
H-2724 Újlengyel, József Attila utca 12.
email: sales()ccs.hu
Figyelem, a weboldal Joomla alapú és sütiket is használ!