Használja a CCS Hungary kommunikációs központját!

   Szeretne a légi iparág szereplői által használt SITA telex hálózatára felcsatlakozni? Nem szeretne fenntartani egy informatikai csapatot a saját SITA telex gateway-ének 7 nap 24 órás felügyeletére és karbantartására?

 

SITA címre van szüksége a hatósági engedélyhez?

 

Van már saját rendszere csak nem tud kommunikálni és IATA szabvány üzenet készítő/konvertáló modult keres?

 

Nem szeretne időt, pénzt és hatalmas energiákat fektetni/pazarolni egy gateway kiépítésébe, fejlesztésébe és a szabványüzenetek elkészítésébe (IATA CARGO IMP), folyamatos karbantartásába?

 
 
Kész megoldásokat kínálunk erre is! 

A CCS Hungary Gateway szolgáltatásunk keretében lehetőséget biztosítunk Önöknek a SITA telex hálózatra történő felcsatlakozásra a kommunikációs központunkon keresztül. A szolgáltatásunk keretében 7 nap 24 órában biztosítjuk a folyamatos kapcsolatot a SITA telex hálózatához 99,6%-os rendelkezésre állással.
A kommunikációs központunkhoz történő csatlakozással megtakaríthatják a jelenlegi kommunikációs költségük jelentős részét, plusz ezen felül olyan járulékos költségeket is, melyek szükséges velejárói egy saját SITA TELEX gateway fenntartásának, hiszen csak a kommunikációért kell fizetniük, minden más költséget mi fizetünk és a minőséget is garantáljuk!
 
Felkeltettük érdeklődését? Szeretne még többet megtudni a lehetőségekről? Kérjük töltse le a rendszer bemutató anyagát
 
 

 

 

 

 

Last Updated ( 2018. június 11. hétfő, 12:02 )  
copyright 2009. (c) CCS Hungary Aircargo Ltd.
H-2724 Újlengyel, József Attila utca 12.
email: sales()ccs.hu
Figyelem, a weboldal Joomla alapú és sütiket is használ!