CCS Hungary WebTrack Internet Alapú Árukövető rendszer

 

Ügyfelei bizalmatlanok, mert nem tudják a neten, akár a mobiljukról követni a küldeményeiket?

Az ügyfelei mindig akkor hívják a küldeményük státusza miatt, amikor éppen a legelfoglaltabb?

Már mindenkinek van, csak Önnek nincs? Úgy érzi verseny hátrányba kerül?

Mégsem szeretne vagyonokat költeni a rendszerre?

Önnek a CCS Hungary WebTrack rendszerre van szüksége?
Az alábbiakban reméljük megtaláljuk a választ!

A CCS Hungary Internet Alapú Árukövető rendszer (CCS Hungary WebTrack) a légi küldemények aktuális állapotának lekérdezését teszi lehetővé weben keresztül. A küldemények útja nyomon követhető egészen a kézbesítésig, akár export, akár import küldeményről legyen szó. Bármelyik, a küldemény fuvarozásában érintett és szabvány üzenet alapú kommunikációra képes rendszerrel rendelkező légitársaságtól, kiszolgáló ügynöktől (handling agent) vagy akár a saját rendszeréből is lekérdezhető információ. Ez a rendszer megkönnyíti a munkáját, és ügyfeleinek is lehetőséget biztosít, hogy ellenőrizze a küldemény útját, csupán arra van szükség, hogy ügyfelei számára felhasználói nevet és jelszót biztosítson.
A rendszer úgy lett felépítve, hogy az oldalon a korábbi árukövetések is megtekinthetőek legyenek visszamenőleg, azonban minden felhasználó csak a saját adataihoz férhet hozzá, így egy ügyfél sem férhet hozzá jogosulatlanul más ügyfelek adataihoz. Az ügyfeleinek így kiadott felhasználóneveket és jelszavakat karbantarthatja egy egyszerű webes rendszergazdai felületen keresztül, akár prémium szolgáltatásként is nyújthatja kiemelt ügyfeleinek.

A CCS Hungary WebTrack oldalai két nyelven, magyarul és angolul is megjeleníthetők. Természetesen minden esetben az Önök céges honlapjának arculatára alakítjuk át a CCS Hungary WebTrack internetes oldalait.
Felkeltettük érdeklődését? Szeretne még többet megtudni a rendszerről? Kérjük töltse le a rendszer bemutató anyagát!
vagy kérjen tájékoztatást a sales()ccs.hu e-mail címen és egyéb elérhetőségeinken!
 
Miért ezt a rendszert és miért kell egy ilyen rendszer?

- Nincs különleges hardver igénye, működése nem korlátozódik az Ön nyitvatartási idejére, csak internet kapcsolatra van szüksége a fuvaroztatónak, hogy bármikor hozzáférhessen a küldeménye helyzetére vonatkozó információkhoz.
- Partnereik a saját számítógépükről/telefonjukról nyomon követhetik a küldeményük útját, akár export, akár import küldeményről legyen szó.
- Mivel akár a Partnereik is önállóan el tudják végezni az árukövetést saját küldeményeikre így miközben Önnek kevesebb lesz a dolga, az ügyfelei mégis elégedettebbek lesznek.
- A korábbi árukövetések eredményei eltárolásra kerülnek az oldalon, így bármikor könnyen visszanézhetőek.
- Egyszerű, intuitív felhasználói felület, azonnal használatba vehető, nem szükséges külön oktatást tartani vagy felhasználói kézikönyveket kiadni.
- Semmilyen hardver és egyéb beruházást a rendszer üzembe helyezése és használata nem igényel, a szükséges hátteret a CCS Hungary biztosítja.
- Nem utolsó sorban pedig divatos a mobiltelefonról elérhető szolgáltatás, kedvelik az ügyfelek.
 
Last Updated ( 2018. május 22. kedd, 09:45 )  
copyright 2009. (c) CCS Hungary Aircargo Ltd.
H-2724 Újlengyel, József Attila utca 12.
email: sales()ccs.hu
Figyelem, a weboldal Joomla alapú és sütiket is használ!