"A CCS HUNGARY története"

A CCS Hungary Cargo Community System Kft.-t három lelkes fiatalember alapította 1993-ban elsősorban azért, hogy Magyarországon is megvalósulhasson, egy a nemzeti sajátosságokat a legmesszebbmenőkig figyelembe vevő Cargo Community System (CCS) azaz árufuvarozási közösségi rendszer, mely biztosítja a közvetlen elektronikus kapcsolatot a légi szállítmányozók és a légitársaságok rendszerei között. A cég mind a mai napig 100%-osan magyar magánszemélyek tulajdonában van.

A CCS Hungary Légi Szállítmányozói rendszer (CCS Hungary AWB) két évig tartó szoftver specifikálását, fejlesztését és tesztelését követően sikeresen elindítottuk szolgáltatásunkat az első felhasználónál. Ettől kezdve folyamatosan bővült a vezető termékünk, a CCS Hungary AWB és a hozzákapcsolódó szolgáltatásaink felhasználóinak száma. Mostanra már több mint száz munkaállomáson használják a CCS Hungary AWB rendszert az egész országban.

Bár a tulajdonosi kör a kezdetek óta megváltozott és cégformát is többször váltottunk, mind a mai napig tisztán magyar tulajdonú vállalkozás maradtunk és az új tulajdonosok is töretlenül viszik tovább és ápolják a CCS Hungary legszebb hagyományait.


Az eltelt évek alatt portfóliónk kiegészült további szolgáltatásokkal is. Mára már a légi árufuvarozási iparág bármely területére komplett informatikai megoldásokat tudunk nyújtani Partnereinknek.
A tevékenységi körünk magában foglalja a nyújtható informatikai szolgáltatások teljes listáját a légi árufuvarozási szoftverek disztribúciójától és technikai támogatásától kezdve egészen az informatikai rendszerek felügyeletéig (7nap/24óra) beleértve a hardver és hálózati eszközök forgalmazását és még sok egyebet.

Első székhelyünk Budapest belvárosában, az Üllői úton volt, majd egy nagyobb bérleménybe költöztünk, a parkolási és megközelítési problémák miatt és annak érdekében, hogy Kedves Partnereink igényeire gyorsabban és kiszámíthatóbban tudjunk reagálni. A Ferihegyi Repülőtér közelébe, a XVII. kerületbe költöztünk 2005-ben egy önálló ingatlanba, amelyet 2011-re kinőttünk, ezért egy új, jobban megközelíthető új székházba költöztünk amely reményeink szerint hosszú távon adhat otthont munkatársainknak.

Büszkék vagyunk rá, hogy a szerteágazó tevékenységi körünk ellenére, minden területen képesek vagyunk az ügyfeleink minőségi elvárásainak megfelelni.
Kielemezve a Partnereink nagyra értékelt visszajelzéseit büszkén állíthatjuk, hogy a legfőbb erősségeink a rugalmasságunk, az azonnali reagálásunk megkereséseikre, és olyan informatikai megoldások javaslata, amelyek a legújabb technológiáknak megfelelnek, de mindemellett gazdaságosak is.

Kollégáinkat a legnagyobb körültekintéssel választottuk ki, akik munkájuk során igyekeznek, hogy a kreativitás szabadsága, és a szabványok, szabályok, minőségi követelmények szigorú betartása megfelelő összhangban érvényesüljön. Különösen büszkék vagyunk rá, hogy vannak akik már 20 éve velünk vannak és büszkén viselik a CCS Hungary emblémát egyenruhájukon!
 
 
Kéjük, ha ideje engedi, ismerjen meg bennünket még jobban:
 
 
Fontosabb cégadataink:
A társaság cégneve: CCS Hungary Aircargo Informatikai és Ügyviteli Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
A társaság rövidített cégneve: CCS Hungary Aircargo Kft.

Székhelye, számlázási és levelezési neve és címe:
CCS Hungary Aircargo Kft.
2724 Újlengyel, József Attila utca 12.

Cégjegyzékszám: 01-09-946734
Adószám: 22963857-2-13
EU-s adószám: HU22963857
 
 
Last Updated ( 2020. július 20. hétfő, 15:01 )  
copyright 2009. (c) CCS Hungary Aircargo Ltd.
H-2724 Újlengyel, József Attila utca 12.
email: sales()ccs.hu
Figyelem, a weboldal Joomla alapú és sütiket is használ!