Irodát nyit BUD repülőtéren vagy a közelében esetleg vidéken? Repülőteret, cargo bázist, új telephelyet, raktárat tervez létesíteni, felújítani? Segítünk!

 

Nem szakember és nincs is ideje minden szolgáltató után szaladgálni, egyeztetni velük (internet, telefon, vámszoftver, speditőri szoftver, munkaállomások, hálózat stb.)?

Külföldi és egy kész infrastruktúrában szeretné megkezdeni a munkáját Magyarországon?

Más szolgáltatók azt sem tudják mi az a SITA vagy IATA szabvány vonalkód, olyat keres aki a légiközlekedésben,  az informatikában, a raktátorzásban és az irodatechnikában egyaránt otthonosan mozog sőt ismeri a hazai viszonyokat is?

 
Természetesen erre is van már egy kész megoldásunk!
 
Ha már tudja hányan fognak itt dolgozni, merre szeretnének bérelni- vagy vásárolni, előre láthatóan mikor kell kezdeniük a munkát és milyen informatikai eszközök állnak már esetleg rendelkezésre, abban az esetben a többit már mi intézzük Ön helyett, akár az ingatlan megkeresésétől mindent ránk bízthat!
A SITA vonal, Internet és telefon előfizetés, bekötés és akár a belső építészeti munkák felügyeletétől kezdve, a hálózat kiépítésén és a szükséges szoftverek kiválasztásán és beszerzésén keresztül, a munkaállomások és a felhasználói szoftverek beállításáig mindent megcsinálunk, a teljes iroda berendezést ránk bízhatja.
Nem először csináljuk, nyugodt lehet, a legtöbbet és a legjobbat kapja!
Természetesen a szolgáltatókkal közvetlenül Ön szerződik, de mi alkuszunk Ön helyett és minden informatikai munkára és beszerzésre tételesen mi adunk ajánlatot. A teljes előkészítési folyamat leszervezését és lebonyolítását elvégezzük!

Önnek semmi mással nem kell foglalkoznia csak azzal, hogy az elegendő munkájuk legyen az iroda megnyitása után!

Szeretné máris megbízni bennünket az irodája megnyitásának előkészítésével? Még többet megtudni a részletekről?
Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!
 
Új telephelyet vagy air cargo bázist tervez nyitni?

Bővítene, építene, korszerűsítene? Légiközlekedéssel kapcsolatos tevékenységű irodát nyitna?

 

Tudja, hogy az építési fővállalkozója elkötelezett egyes gyártók felé ami Önnek nagyon sokba kerülne, de nincs ideje a piackutatásra?

Számtalanszor látta már, hogy a megvásárolt szoftver nem megfelelően futott a kiválasztott hardvereken és senki sem vállalta a felelősséget? Szeretne jelentős kedvezménnyel hozzájutni a megrendelt szoftverekhez és a hozzájuk szükséges hardverhez? Nem szeretne foglalkozni a szoftver telepítését megelőző és alapvetően szükséges informatikai feladatok elvégzésével (pl.: operációs rendszer, adatbázis kezelő telepítés, konfigurálás, hálózati eszközök konfigurálása stb.)? Vagy a szoftver szállítója és a saját informatikai szakemberek közötti félreértések miatt felmerülő problémákat szeretné elkerülni?

Gyártó-semlegesen vállaljuk a teljes légifuvarozási tevékenységhez tartozó infrastruktúrát szállítani és telepíteni!
A tervezéstől az oktatásig, a szoftvertől, az eszközökig minden egy kézben, garanciával!

Referenciáink között szerepel teljes repülőtér, cargo bázis, raktár, szállítmányozó vállalat, irodaház egyaránt! Ön sem fog csalódni!

Ha nyitott az újszerű, rendkívüli megtakarításokat nyújtó ötletekre, akkor különösen érdemes beszélnünk! Fiatalos, de hatalmas tapasztalattal bíró csapatunk tele van ötletekkel és csak arra vár, hogy Önt is megörvendeztethesse vele!

Annak érdekében, hogy az Önök cégénél valóban a legrövidebb időn belül és zökkenőmentesen kerüljön bevezetésre a megvásárolni kívánt légi fuvarozási rendszer, az igény felmérését követően, figyelve minden részletre és hogy valóban minden meglévő és újonnan beszerzésre kerülő hardver és szoftver eszköz 100%-osan kihasználásra kerüljön, a teljes infrastruktúrát megtervezzük, lespecifikáljuk, beszerezzük, összeállítjuk majd telepítjük az Önöknél. Mindez idő alatt Ön a saját feladataival foglalkozhat, figyelmét arra összpontosítva, ami a legfontosabb, azaz ügyfelei minőségi kiszolgálására, illetve új ügyfelek szerzésére.
Nálunk nincsenek rejtett költségek, mozgó tarifák és rejtett szerződéses záradékok! Árajánlatot adunk és ahhoz tartjuk magunkat!

Tetszik ez a megoldás? A teljes infrastruktúra telepítésére is szeretne ajánlatot kérni?

Kérjük ossza meg velünk a terveit és mi segítünk!

Írjon nekünk és felvesszük Önnel a kapcsolatot a további részletek tisztázása céljából, majd rövid időn belül küldjük ajánlatunkat!

Kérjen tájékoztatást a sales()ccs.hu e-mail címen és egyéb elérhetőségeinken!

 

 

Last Updated ( 2018. május 22. kedd, 09:53 )  
copyright 2009. (c) CCS Hungary Aircargo Ltd.
H-2724 Újlengyel, József Attila utca 12.
email: sales()ccs.hu
Figyelem, a weboldal Joomla alapú és sütiket is használ!