Légi szállítmányozó vállalatok számára kínált rendszerek és szolgáltatások!

Ön megtalálta az egyetlen légi speditőri rendszercsaládot ami mindet tud, sőt többet tud!
 

A CCS Hungary eAWB az egyetlen on-line adatkapcsolatot biztosító rendszer, amellyel a küldemény adatok bevitelével egyúttal teljesítheti elektronikusan a NAV, a handling agentek és a légitársaságok elvárásait is elektronikusan és amely mentesíti Önt a papír alapú ügyintézéstől és így ez az egyetlen rendszercsalád, amely nem költség, hanem költség-megtakarítás!

 
Legyen az Ön speditőr cége is sikertörténet! Ne adja alább, mint a CCS Hungary rendszerei!


A CCS Hungary az egyetlen légi speditőri rendszercsalád, amely 7 nap/24 órás rendszertámogatással vehető igénybe, hogy Önnek mindig legyen kihez fordulnia, hiszen a szállítmányozói munkában az idő az egyik legkritikusabb tényező!

Ennyi légi speditőr nem tévedhet, igaz? Kérjük tekintse meg referenciáinkat.

Ne feledje azt sem, hogy a CCS Hungary nem csak az egyetlen magyar légiközlekedési rendszerház, hanem intézményrendszer is a IATA és FIATA ajánlásoknak megfelelően, amelynek fő célja az air cargo logisztikai láncban résztvevők munkájának egyszerűsítése és koordinálása. Alapos és naprakész információkkal rendelkezünk a folyamatokról, trendekről és a problémákról és ismereteinket örömmel osztjuk meg minden kedves partnerünkkel.

Speditőri rendszerek:

- Integrált speditőri rendszer (CCS Hungary eAWB)

- air cargo csomagcímke nyomtató rendszer (CCS Hungary LabelPrinter)

- air cargo vonalkódos raktárkezelés (CCS Hungary BACH CODE)


Alábbi szolgáltatásaink nagy része tisztelt felhasználóinknak ingyenes - a magyarországi air cargo közösség szolgálata érdekében.

- air cargo ICS/ECS Európai Uniós elektronikus vámbejelentési kötelezettségeinek teljesítése

- NAV elektronikus vámbejelentés

- eFreight/eVám export és import technológiai utasításokról tájékoztatás és oktatás, amelyek betartása minden eFreight felhasználó szerződéses kötelezettsége!

- légitársasági kapcsolatrendszer kiépítéshez ingyenes kapcsolati információk és a kommunikáció megszervezése és működtetése

- aircargo.hu árajánlat kérő oldalon keresztül érkező árajánlatok ingyenes és jutalékmentes továbbítása minden partnerünknek

Ezen menüpont alatt megtalálja az összes rendszerünket és szolgáltatásunkat, melyeket a légi szállítmányozó ügynökségek számára nyújtunk, legyen az kicsi-, közepes- vagy nagyvállalat. Vidám szörfözést kívánunk!

Ha esetleg nem találja a keresett rendszert, szolgáltatást vagy választ a kérdésére, örömmel segítünk! Írjon vagy hívjon bennünket az elérhetőségeinken, vagy kérjen tájékoztatást a sales()ccs.hu e-mail címen!

Tartalomjegyzék: Milyen információkat talál ebben a menüpontban?

CCS Hungary eAWB integrált légi szállítmányozói rendszer

LabelPrinter Vonalkódos Címkenyomtató rendszer. Címkenyomtatás speciális eszközök és anyagok nélkül, a meglévő irodai lézernyomtatóval!

Hogyan rendelheti meg? Mi a szerződéskötés folyamata? Valóban akár egy napon belül lehet működő CCS Hungary eAWB rendszere? Hogyan rendelhet újabb munkaállomást?

eFreight, eVám

6 féle interfész áll a rendelkezésére, hogy összekapcsolja a CCS eAWB rendszerét a házi redszerükkel és élvezhesse az eFreight és eVám nyújtotta lehetőségeket!

Szabványszerződéseink

Milyen szerver és PC munkaállomás alkalmas a futtatására?

CCS Hungary WebTrack Internet Alapú Árukövető rendszer

Kérjen tájékoztatást a sales()ccs.hu e-mail címen és egyéb elérhetőségeinken!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Last Updated ( 2020. március 12. csütörtök, 15:22 )  
copyright 2009. (c) CCS Hungary Aircargo Ltd.
H-2724 Újlengyel, József Attila utca 12.
email: sales()ccs.hu
Figyelem, a weboldal Joomla alapú és sütiket is használ!