Testre szabott rendszerek készítése vagy rendszerek testre szabása, összekapcsolása (nem csak) a légiközlekedési iparág szereplői számára

A készen vásárolt szoftverrel nem tudta megoldani a kívánt feladatokat?

Több jó rendszere van, de nem kommunikálnak egymással, össze kellene kapcsolni valahogy őket?

A leírás alapján megfelelőnek tűnő rendszer csak külföldről szerezhető be, idegen nyelvű és nem a magyar sajátosságoknak megfelelően működik?

Az alapár elfogadható, de a bevezetés, magyarítás, testreszabás költségei végül többszörösét teszik ki az eredeti költségvetésnek és a megfelelő rendszertámogatás sem áll rendelkezésre külföldről így a hatalmas beruházás után kényszerpályán érzi magát?

Csak egy kiegészítő funkció kellene a meglévő rendszerhez?

Nem mer bele vágni, mert a légiközlekedési ismeretek nélküli a fejlesztők nehezen értik meg az alapfeladatot is?
 
 
Mi a megoldás?
Készíttesse el saját, testre szabott rendszerét, rendszermodulját, rendszerkapcsolatát velünk!
 

Írja meg nekünk, hogy milyen feladatok elvégzésére keres egy rendszert vagy rendszermodult. Mi azonnal  felvesszük Önnel a kapcsolatot a lehetséges megoldások  és költségek egyeztetése céljából, melyek közül végül Ön választhatja ki, hogy melyik felel meg leginkább elvárásainak és pénztárcájának.
Talán meglepődik majd, hogy a nagy, nemzetközi rendszeréhez is lehet az Ön egyedi igényeit is kielégítő rendszermodult illeszteni anélkül, hogy a külföldi gyártónak fizetnie kellene.
A CCS Hungary az egyetlen magyar légiközlekedésre szakosodott szoftver ház! 25 éves gyakorlatunk van légiközlekedési rendszerek összekapcsolásában, kiegészítésében és fejlesztésében.
 
Meg fog lepődni, hogy létezik egy olyan szoftver ház, ahol elsőre megértik az igényét és értik az elvégzendő feladatot, sőt javasolni tudnak újabb szempontokat is.

Ne feledje azt sem, hogy a CCS Hungary nem csak az egyetlen magyar légiközlekedési rendszerház, hanem intézményrendszer is a IATA és FIATA ajánlásoknak megfelelően, amelynek fő célja az air cargo logisztikai láncban résztvevők munkájának egyszerűsítése és koordinálása. Alapos és naprakész információkkal rendelkezünk a folyamatokról, trendekről és a problémákról és ismereteinket örömmel osztjuk meg minden kedves partnerünkkel.

Az eddig leírtak megnyerték tetszését? Kíváncsi a referencia listánkra?
 
 
Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a sales()ccs.hu e-mail címen és egyéb elérhetőségeinken! Beszélgessünk a problémájáról!
 
 
Miért is előnyös egy testre szabott rendszer készítése?

- Nem kell megvásárolnia csak azért több méregdrága szoftvert, hogy egy-egy funkciójukat használhassa!
- Nem járhat úgy sem, hogy a különböző gyártóktól vásárolt szoftverek nem megfelelő kompatibilitása és kommunikációja megnehezíti, vagy néha ellehetetleníti cégénél a munkavégzést!
- Az egyedi szoftverfejlesztés nagy előnye, hogy Ön döntheti el, hogy a kívánt alkalmazás milyen funkciókat és szolgáltatásokat tartalmazzon, így a kívánt szoftver maximálisan megfelel az Ön cége igényeinek.
- Egyedi szoftverrel hatékonyabban, egyszerűbben és célirányosabban tudja cége munkáját, feladatait végezni.
- Megfelel a korszerű üzleti modellnek, az Ön cége más lesz, sőt jobb lesz mint a konkurencia.

Hogyan készül velünk egy testreszabott rendszer?

A vállalatuk tevékenységének megismerését követően, hosszú évek tervezési és programozási tapasztalatait felhasználva tervet készítünk, majd ez alapján készítjük el a kívánt szoftvert. A terv készítése során folyamatosan egyeztetünk Önökkel, ezzel garantált, hogy a megoldandó feladatokat a leghatékonyabban kezeli le az elkészítendő alkalmazás. Az elkészült rendszert az Önök által kívánt ütemezésben telepítjük, igény esetén hardverrel együtt, a használatát alkalmazottjainak betanítjuk, majd támogatjuk a működést, akár 7 nap 24 órában.

Magas szinten tartjuk és folyamatosan fejlesztjük szakmai ismereteinket, mindemellett sok éves tapasztalattal rendelkezünk már az egyedi szoftverfejlesztés területén, hiszen a forgalmazott rendszereink nagy része egy olyan sajátos területet fed le, ahol alapvető igény a rendszerek testreszabása.

A fejlesztési projektek során kiemelt célunk, hogy a lehető legrövidebb idő alatt produkáljuk az  igényeknek megfelelő, magas minőségű szoftvert, ezért - ahol csak lehet - már meglévő, ingyenes futtató környezetre és nyílt forrású megoldásokra támaszkodunk. Ez is hozzájárul ahhoz, hogy a projekt költségeit rendkívül alacsonyan tudjuk tartani. A teljes életciklusra jellemző az adott fázist támogató modellező és dokumentumkezelést támogató szabványos és elismert eszközök, módszerek következetes használata, mely a kiterjeszthető, továbbfejleszthető, hosszú távon használható rendszerek előfeltétele.

Munkatársaink kiterjedt ismeretekkel és tapasztalatokkal rendelkeznek az alábbi területeken:

- Legfiatalabb fejlesztőnk is legalább 5 év önálló fejlesztői tapasztalattal és szakirányú végzettséggel rendelkezik
- Modern, UML alapú módszertanok alkalmazása a tervezés során
- Szoftverfejlesztés mindkét fő asztali operációs rendszer családra (Microsoft Windows és különböző Linux disztribúciók)
- Adatbázis kezelés
- Korszerű szoftver fejlesztőeszközök: Delphi, C#
- Korszerű web technológiák: .NET, Java, PHP
- Informatikai rendszerek illesztése, integrálása

Nagy gyakorlatal rendelkezünk SQL adatbázisok készítésében és használatában:

    Interbase
    Firebird
    PostgreSQL/PL-PgSQL
    MS-SQL/T-SQL
    Sybase (stratégiai partnerünk)/T-SQL

Ha esetleg nem találja a keresett rendszert, szolgáltatást vagy választ a kérdésére, örömmel segítünk! Írjon vagy hívjon bennünket az elérhetőségeinken vagy kérjen tájékoztatást a sales()ccs.hu e-mail címen!
 
Last Updated ( 2018. június 11. hétfő, 12:04 )  
copyright 2009. (c) CCS Hungary Aircargo Ltd.
H-2724 Újlengyel, József Attila utca 12.
email: sales()ccs.hu
Figyelem, a weboldal Joomla alapú és sütiket is használ!