Elektronikus adatcsere adatrögzítés helyett! Kacsolódjon össze speditőr és handling agent parnereivel, a Vámhatósággal és más hatóságokkal is Magyarországon!

Új a magyar piacon? Szeretne egy csapásra minden légi speditőrrel kapcsolatba kerülni és minden partnerével szabványüzenet alapú elektronikus adatkapcsolatot?

 

Szeretné megtakarítani a SITA üzenetkommunikáció költségeit és egy internetes kapcsolattal összeköttetésbe lépni a handling agentjével, a speditőreivel és a vámhatósággal fejlesztési költségek nélkül? 

 

Egy igazi, profi partnert keres, aki megoldja a magyar piacra lépésének minden feladatát?

 

Most indítja a légitársaságát és olyan informatikai partnert keres, aki szabványos, korszerű, integrált, mégis egyedi, versenytársainál jobb megoldást tud kínálni, pont ahogyan Ön elképzelte?

 
 
Ha a fenti kérdések valamelyikére igen a válasza, engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk a
CCS Hungary gazdaságos, rugalmas, megbízható háttérrel rendelkező rendszereit és szolgáltatásait!
 
Lépjen be Ön is a Cargo Community System Hungary közösségébe!
 
 
2011. Január 1-től a légitársaságok számára kötelező az export és küldemények  MAWB és HAWB adatainak továbbítása a VPOP számára még járatindulás előtt EU rendelet szerint. Mi segítünk megoldani! Bízza ránk az ICS/ECS kommunikációját nem csak a magyarországi repülőterek tekintetében, de a teljes EU adatforgalmát megoldjuk.
 
Takarítsa meg a SITA üzenetköltségeit - létesítsen FTP kapcsolatot a CCS Hungary-val és egy csapásra ingyenessé válik a handling agentekkel és a szállítmányozókkal is az üzenetkommunikációja! Jelentősen csökkentheti a rendellenességek számát és a költségeit ha a házi- és főfuvarlevél adatokat megkapja elektronikusan a BUD indítású küldeményeire - mi ezt is biztosítjuk Önnek!
A Cargo Community System Hungary segítségével minden magyar légi szállítmányozótól közvetlenül megkaphat minden FWB és FHL üzenetet és a foglalás is lehetséges szabvány üzenetcserén (FFR/FFA) keresztül. Speditőr partnereit FVA üzenetben tájékoztathatja az aktuális menetrendjéről. Ennek a szolgáltatásunknak nincs alapdíja, csak a visszaigazoltan átküldött FWB, FHL és FFR üzenetek után számolunk fel egy üzenetenkénti díjat. Minden további üzenetkommunikáció a speditőrökkel teljesen ingyenes (pl.: FSR/FSA, FSU, TXT stb.).  Könnyen és gyorsan tájékoztathatja a Cargo Community System Hungary útján a teljes magyar air cargo iparágat a járataival/szolgáltatásaival kapcsolatos információkról!
A budapesti kiszolgáló ügynökükkel történő kommunikáció (FSR/FSA, FSU, FFM, FBL, MVT, TXT stb.) is teljesen ingyenes a Kommunikációs központunkon keresztül. Még a SITA telex költséget is megtakaríthatja, amennyiben IP kapcsolatot létesít az üzenetközpontunkkal. Minden beérkező FWB, FHL és FFM üzenetüket továbbítjuk a VPOP felé a megfelelő formátumban és csatornán keresztül, így a vámkapcsolatát is megoldjuk.
 
IATA szabvány szerinti EDI szolgáltatásaink azzonnal csatlakoztathatóak az Ön cargo rendszeréhez is!
 
Az eddig leírtak megnyerték tetszését? Szeretne még többet megtudni a rendszerről? Kérjük ismerkedjen meg a kínált lehetőségekkel:
 

 
vagy kérjen tájékoztatást elérhetőségeinken illetve a sales()ccs.hu e-mail címen!
 
Last Updated ( 2018. június 11. hétfő, 11:59 )  
copyright 2009. (c) CCS Hungary Aircargo Ltd.
H-2724 Újlengyel, József Attila utca 12.
email: sales()ccs.hu
Figyelem, a weboldal Joomla alapú és sütiket is használ!